CMAS P2

Laitesukelluksen jatkokurssi antaa sen hyväksytysti suorittaneelle henkilölle valmiudet 20 - 30 metrin syvyysalueella sukeltamiseen. Mikäli sukellusolosuhteet kurssin jälkeen poikkeavat merkittävästi sukeltajan aiemmasta kokemuspiiristä ja kurssisukellusten olosuhteista, tulee uusiin olosuhteisiin tulee perehtyä kouluttajan tai kokeneemman sukeltajan opastuksella.

Kurssin pääsyvaatimuksena on joko CMAS P1- tai NAUI Scuba Diver-kortti tai vastaava muun kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön perustason laitesukelluskortti.

Sukeltajaliiton koulutusohjelman mukainen laitesukelluksen jatkokurssi täyttää kansainvälisesti sekä CMAS P2-koulutusstandardin että NAUI Advanced Scuba Diver- koulutusstandardin vaatimukset. Mikäli kurssin vastuukouluttajalla on CMAS:n laitesukelluskouluttajakortti hän hakee kurssin hyväksytysti suorittanelle oppilaille CMAS P2-kortit. Vastuukouluttaja, jolla on NAUI:n laitesukelluskouluttajakortti hakee vastaavasti oppilaille NAUI Advanced Scuba Diver-kortit.

Kurssin kesto

    • teoriaa 10 tuntia + teoriakoe
    • 5 avovesisukellusta