Laitesukelluskoulutus

Jyväskylän Delfiinit toimii yhteistyössä Sukeltajaliiton kanssa. Sukeltajaliitto (www.sukeltaja.fi) on sukellusharrastuksen johtava asiantuntija ja edunvalvoja Suomessa.

Seuran järjestämien virkistyssukelluskurssien opetus on Sukeltajaliiton koulutusohjelmien mukaista. Laitesukelluksen peruskurssi eli CMAS P1-kurssi järjestetään kerran vuodessa (kevät). Sukelluskursseja järjestetään tarvittaessa myös kysynnän mukaan, kysy lisää kouluttajilta. Ajankohtaista tietoa kursseista löytyy etusivulta.

Kurssin hyväksytysti suoritettuaan saa ikuisesti voimassa olevan kansainvälisen CMAS P1-kortin. 12-13 vuotiaat saavat CMAS Children Diving Gold -kortin. Jatkokurssi CMAS P2 ja laitesukelluksen syventävä jatkokurssi CMAS P3 on pidetty kerran vuodessa tai kysynnän mukaan.

Sukelluskokemuksen kartuttua voi harrastusta jatkaa myös apukouluttajana tai laitesukelluskouluttajana. 

Koulutustoimintaan olemme saaneet seuratukea opetus- ja kulttuuriministeriöstä vuosina 2022 ja 2023. Seuratuen avulla olemme kouluttaneet kouluttajia, ostaneet koulutuskalustoa sekä hapenantolaitteen. Täten saamme tarjottua edullisia kursseja sekä laitesukelluskokeiluja nuorille.

P2-kurssi menossa Hossassa

Kommunikointia pinnan alla